Termes i condicions

Darrera actualització: 18 d'abril del 2020.

 

1. INTRODUCCIÓ

Llegiu detingudament el text que us exposem a continuació ja que conté els termes legals aplicats per la nostra empresa, i que regulen tant la utilització del nostre lloc web per a la vostra consulta, arxiu o impressió.

En cas que tinguis qualsevol dubte sobre els mateixos o vulguis que et fem arribem arribar una còpia en paper de forma gratuïta o tens qualsevol consulta, si us plau, omple els formularis que posem a la teva disposició al nostre Lloc Web i/o escriu al nostre Servei d'Atenció al Client a la següent adreça electrònica suportentrades@ondara.org o a la següent adreça postal Plaça del Convent, 2, 03760 Ondara, Alacant. Estarem encantats d'atendre't.

 

2. LLOC WEB

Per tal de complir el nostre deure d'informació establert per la normativa vigent a continuació us indiquem les nostres dades d'identificació:

AJUNTAMENT D'ONDARA és una entitat pública de nacionalitat espanyola domiciliada a Plaça del Convent, 2, 03760 Ondara, Alacant i amb N.I.F. nº P0309500G; que es troba actualment vigent i en funcionament (d'ara endavant referida com “AJUNTAMENT D'ONDARA”, “nosaltres” o “nostre”).

 

3. CONDICIONS D'ÚS DEL NOSTRE LLOC WEB

3.1. T'informem que per poder utilitzar vàlidament els Serveis oferts pel nostre Lloc Web has de ser major de 14 anys. En qualsevol altre cas, necessitareu l'autorització prèvia dels vostres pares o tutors legals. Tingues en compte que si acceptes aquests Termes i Condicions estàs manifestant que ets major d'edat i que tens la capacitat necessària per contractar els Serveis oferts pel nostre Lloc Web.

3.2. No es permet utilitzar el Lloc Web per a la realització de sortejos, promocions o concursos, en qualsevol de les seves modalitats, tret d'autorització expressa d'AJUNTAMENT D'ONDARA.

3.3. Com a Usuari d'aquest Lloc Web únicament estàs autoritzat per visitar, visualitzar i conservar una còpia de les pàgines per a ús propi i personal de conformitat amb la seva finalitat i els Serveis que ofereix, excepte autorització expressa d'AJUNTAMENT D'ONDARA. D'aquesta manera et compromets a utilitzar-lo de manera correcta i diligent amb subjecció a la legalitat vigent i de conformitat amb la llei, aquests Termes i Condicions i els principis de la bona fe i l'ordre públic. Per això, t'abstindràs de fer ús del Lloc Web i/o dels Serveis amb fins o efectes il·lícits, que puguin afectar de qualsevol manera causant un perjudici tant a béns i drets d'AJUNTAMENT D'ONDARA, com de tercers.

En qualsevol cas, ia fi de permetre a AJUNTAMENT D'ONDARA complir amb les seves obligacions com a prestador de serveis de la informació et compromets a respectar qualsevol indicació que et sigui facilitada per AJUNTAMENT D'ONDARA en l'ús del Lloc Web i/o els seus Serveis.

3.4. AJUNTAMENT D'ONDARA podrà suspendre amb caràcter immediat la prestació dels serveis de societat de la informació que efectua i, si escau, retirar continguts, si estima que s'està produint una vulneració de la legislació vigent oa sol·licitud d'un tercer afectat i/ o de les autoritats competents. Aquesta suspensió en cap cas no genera cap dret d'indemnització.

Així mateix, podrem establir filtres a fi d'impedir que a través del nostre Lloc Web es transmetin opinions o continguts que es puguin considerar il·lícits o nocius o que fomenten l'odi i la violència, en qualsevol dels seus vessants.

Addicionalment, qualsevol indici de frau, falsificació de dades, falsedat en les operacions, suplantació d'identitat o qualsevol altra conducta que pogués estar castigada penalment (entre d'altres, la cancel·lació d'esdeveniments de manera injustificada, falsedat en les dades de contacte facilitades, promoció de esdeveniments falsos, il·legals, immorals, extremistes, de contingut violent, la revenda prohibida d'entrades, etc.) serà posada en coneixement dels Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat, així com de qualsevol altra autoritat competent, perquè procedeixin a la investigació de les mateixes, per a això AJUNTAMENT D'ONDARA facilitarà a les autoritats competents tota la informació existent fins al moment que es trobe a la seva disposició.

3.5. En qualsevol cas, l'incompliment dels presents Termes i Condicions implicarà la cancel·lació unilateral del teu compte per part nostra, l'anul·lació de qualsevol dels Serveis que hagis contractat amb AJUNTAMENT D'ONDARA i, si escau, l'inici d'accions legals contra la teva persona i béns.

3.6. Des de l'AJUNTAMENT D'ONDARA podem modificar unilateralment aquests Termes i Condicions en qualsevol moment i sense avís previ, per la qual cosa et recomanem que estiguis atent i comprovis el seu contingut de forma periòdica, que seran aplicables a les contractacions realitzades a partir d'aquell moment.

 

4. SERVEIS PRESTATS AL NOSTRE LLOC WEB

Per a la venda de les entrades als diferents esdeveniments, AJUNTAMENT D'ONDARA utilitza diversos punts de distribució:

Canal telemàtic: aquesta opció evitarà que facis cues i et permetrà imprimir les entrades de manera senzilla des d'on triïs, sempre que disposis d'una impressora en funcionament i sigui necessària per assistir a l'esdeveniment. Podràs pagar amb targetes de crèdit i de dèbit, a través del sistema de seguretat i pagaments de Redsys; i,
en alguns casos, els punts de venda, incloent-hi el propi recinte en què se celebrarà l'esdeveniment: aquí podràs adquirir les entrades o recollir aquelles entrades que hagis comprat per Internet. Podràs pagar en metàl·lic i, als centres on així s'indiqui, amb targetes de crèdit i de dèbit. Assegureu-vos abans si aquest servei està disponible per a l'esdeveniment que us interessa.


4.1. La quantitat i condicions de venda de les entrades que pots adquirir a través del nostre lloc web depenen directament dels organitzadors.

Totes les vendes realitzades a través del Lloc Web accedeixen al mateix inventari i sistema d'expedició d'entrades, sobre els quals AJUNTAMENT D'ONDARA no té cap control, per això has de tenir en compte que si l'esdeveniment al qual vols acudir és molt popular les entrades podrien esgotar-se de manera molt ràpida. AJUNTAMENT D'ONDARA no controla l'inventari o la disponibilitat d'entrades i no us podem assegurar que en tots els casos es posin a disposició del públic en general més entrades abans de l'esdeveniment.

 

5. SERVICIS D'ADQUISICIÓ (COMPRA) D'ENTRADES

5.1. A través d'aquest servei, AJUNTAMENT D'ONDARA posa a disposició del públic en general un servei de compra d'entrades a través del qual els Compradors poden adquirir entrades per als Esdeveniments publicats al Lloc Web pels Organitzadors.

5.2. En aquesta prestació de serveis, AJUNTAMENT D'ONDARA no actua en cap moment com a Organitzador dels Esdeveniments, ni participa de cap manera en cap fase de la seva organització, sinó que AJUNTAMENT D'ONDARA es limita a executar una funció d'intermediació entre els Organitzadors i els compradors en la compravenda de les entrades als esdeveniments, facilitant així un canal d'adquisició de les entrades i encarregant-se així mateix de la distribució de les mateixes per compte dels organitzadors. Per tant, amb l'acceptació dels presents Termes i Condicions eximeixes expressament a AJUNTAMENT D'ONDARA de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se com a conseqüència de la suspensió, ajornament o cancel·lació definitiva de l'Esdeveniment.

En aquest sentit, en cas que l'Esdeveniment se suspengués, s'ajornés o finalment es cancel·lés definitivament AJUNTAMENT D'ONDARA no assumirà cap responsabilitat. Totes les reclamacions per aquesta circumstància s'han d'adreçar directament a l'organitzador en l'adreça de contacte que hagi facilitat al Microsite de l'Esdeveniment.

5.3. De la mateixa manera, AJUNTAMENT D'ONDARA no assumirà cap responsabilitat pel sol fet que la seva marca comercial, nom de domini, logotip, etc. siguin utilitzats per l'organitzador independentment del lloc o del format utilitzat.

5.4. Quan hagis decidit assistir a un dels Esdeveniments publicats al nostre Lloc Web o que utilitzin la nostra tecnologia innovadora podràs adquirir una entrada que et permeti accedir-hi a través de l'emplenament d'uns senzills passos que t'indiquem tot seguit.

En primer lloc, hauràs de seleccionar un dels Esdeveniments publicats al Lloc Web pels Organitzadors. Abans de continuar amb el procés de compra us recomanem revisar la informació publicada per l'Organitzador sobre l'Esdeveniment.

Tot seguit la plataforma informàtica us permetrà seleccionar el nombre d'entrades que voleu adquirir i us donarà l'opció de “Continuar”, en cas que vulgueu seguir emplenant el procés de compra d'entrades a l'esdeveniment.

5.5. Tingueu en compte que podem limitar el nombre d'entrades que podeu adquirir per a un Esdeveniment determinat. Aquest número que constarà imprès a la primera pàgina de compra, es comprova en cada operació. Ens reservem el dret d'anul·lar sense previ avís les entrades adquirides que excedeixin aquest número.

5.6. En alguns casos, les entrades que venem són nominatives, llevat que l'organitzador decideixi el contrari, per això abans de continuar amb el procés de compra hauràs de facilitar les dades d'identificació (nom i cognoms i D.N.I./N.I.F.) de totes les persones a qui els compraràs una entrada. Us recomanem que obtingueu aquesta informació abans d'accedir a la plataforma i procedir a la compra de les entrades.

En cas que vulguis canviar la titularitat de la/les entrada/es hauràs d'abonar la diferència de preu, si escau, entre el moment en què la vas adquirir i el moment en què vols modificar la titularitat o el preu que l'organitzador hagi determinat.

5.7. A partir d'aquí és necessari que formalitzis un formulari de registre com a Comprador (el “Formulari de Registre de Comprador”) seguint les instruccions que et vagi indicant el Lloc Web i facilitant les dades que així mateix et vagi requerint al llarg del procés de registre . Igualment hauràs d'acceptar de manera expressa aquests Termes i Condicions.

Si ets una persona jurídica et sol·licitarem que ens remetis certa documentació acreditativa. Fins que aquesta documentació no hagi estat revisada per nosaltres, no haurà finalitzat el procés de contractació.

A continuació, la plataforma us donarà l'opció de “Continuar”, en cas que vulgueu seguir emplenant el procés de compra d'entrades a l'esdeveniment.

5.8. En aquest moment hauràs d'introduir les dades del mitjà de pagament que utilitzaràs, segons les opcions que t'ofereixi la plataforma, per procedir al pagament del Preu de l'entrada/es que vulguis adquirir seleccionant la pestanya “Comprar entrades”.

Els pagaments es poden fer amb targeta de crèdit o dèbit, a través del sistema Redsys i la passarel·la de pagaments del teu banc oa través de Bizum. La targeta o el compte de Bizum amb què s'efectuï el pagament haurà de ser titularitat de l'Usuari que hagi adquirit l'entrada/es. Tot seguit, després de confirmar que les dades de pagament introduïdes al sistema són correctes i veraces, acceptes que es realitzi el càrrec del Preu de l'entrada/es al mitjà de pagament que hagis indicat.

El servei de pagament amb targeta de crèdit el gestiona una entitat de crèdit. Per tant, AJUNTAMENT D'ONDARA no es fa responsable de la confidencialitat i seguretat de la informació i dades proporcionades per l'Usuari a fi de la compra, ja que el tractament d'aquesta informació i dades no es trobe exclusivament sota el seu control.

Totes les compres estan subjectes al fet que es verifiqui la targeta de pagament i es facin altres comprovacions de seguretat, i es podrà anul·lar la teva operació si no supera el nostre procés de verificació.

5.9. L'enviament del formulari (mitjançant el clic oportú) una vegada emplenat, finalitzarà el procés de contractació via telemàtica, la qual cosa implicarà que acceptes en la seva integritat les condicions que li són aplicables. Les notificacions de caràcter comercial, tant del promotor com d'AJUNTAMENT D'ONDARA, han de ser sol·licitades de forma expressa pel comprador.

Finalment, AJUNTAMENT D'ONDARA et remetrà un correu electrònic a l'adreça e-mail que hagis facilitat anteriorment al Formulari de Registre de Comprador a fi que disposis del justificant de la compra de l'entrada/es. Un cop rebis la confirmació de la compra podràs descarregar i imprimir la/les entrada/es. Tant a la pantalla final de compra, com a l'email de confirmació, t'indicarem quines opcions tens.

En cas que detectem alguna fallada en la transacció per algun motiu, t'ho notificarem com més aviat millor.

T'aconsellem revisar la safata de correu no desitjat del teu sistema de correu electrònic ja que pot ser que el nostre e-mail de confirmació sigui identificat com a “spam” per alguns serveis d'Internet.

La venda de les entrades queda subjecta al dret de lOrganitzador a modificar el programa per circumstàncies alienes a la seva voluntat.

5.10. La compra d'entrades que ens facis poden generar despeses de gestió, les quals s'especificaran abans que s'iniciï el procés de compra, i que seran abonades juntament amb el preu i de la mateixa manera escollida per fer efectiu el pagament del preu.

5.11. Et compromets a no obtenir ni intentar obtenir entrades i/o qualsevol altre bé i/o dret que poguéssim incloure als nostres Serveis en un futur, mitjançant l'ús no autoritzat de qualsevol robot o altre dispositiu automatitzat o qualsevol altra activitat il·lícita o no autoritzada.

5.12. En cas que es detecti un error en el preu de les entrades i/o en el de qualsevol altre bé i/o dret que poguéssim incloure als nostres Serveis en un futur, t'ho comunicarem el més aviat possible, amb l'objecte de que puguis decidir si vols continuar amb la compra al preu correcte (fent el pagament corresponent) o anul·lar la comanda. En cas que decideixis anul·lar la comanda, tindràs dret a la devolució de l'import que hagis abonat per l'entrada/es que vas adquirir en el termini de quinze (15) dies hàbils des de la data de la comunicació de l'error.

5.13. Qualsevol entrada que adquireixis a través del nostre Lloc Web és propietat de l'Organitzador de l'Esdeveniment i constitueix una llicència personal revocable que es podrà retirar, denegant-se l'admissió al recinte del seu portador quan l'Organitzador ho consideri necessari, sense que això impliqui cap dret de reemborsament a el portador o el Comprador.

5.14. AJUNTAMENT D'ONDARA no es fa responsable de la pèrdua o robatori de la/les entrada/es. Qualsevol entrada arrugada, trencada o que presenti signes de falsificació autoritzarà l'organitzador a privar el portador d'accés a l'esdeveniment. AJUNTAMENT D'ONDARA tampoc no es responsabilitza d'entrades adquirides en punts de vendes no oficials, ni de les possibles diferències de preu amb altres mitjans o canals de venda.

Algunes de les entrades que posem a la venda poden tenir determinades limitacions d'accés o utilització, com ara vista limitada, obstruïda o lateral, o edat mínima d'accés. En aquest cas, publicarem aquesta limitació a la nostra web o t'ho comunicarem altrament abans o en el moment de reservar l'entrada/es.

5.15. La revenda d'entrades no és permesa. En cas que l'organitzador detecti algun cas de revenda quedarà legitimat per anul·lar aquesta entrada, sense que això impliqui dret a devolució o cap altra indemnització al portador o al comprador.

Igualment, quedarà l'organitzador legitimat, en cas que detecti algun frau en la compra d'entrades, per efectuar de forma unilateral el “charge back” o reculada de pagament als compradors de les entrades si escau, informant de tal circumstància 'ONARA a fi d'adoptar les mesures oportunes, si escau.

 

Política de Canvis i Devolucions


5.16. AJUNTAMENT D'ONDARA declara expressament que per política d'empresa no es realitzaran canvis ni devolucions un cop finalitzat el procés de compra, amb l'única excepció dels casos de cancel·lació de l'esdeveniment.

El mal temps, la impossibilitat d'assistir a l'esdeveniment o la comissió d'un error a l'hora d'introduir qualsevol dada al llarg del procés de compra d'entrades a l'esdeveniment no són motius que en permetin la devolució.

A més, us informem que les hores d'inici i finalització dels Esdeveniments publicats al nostre Lloc Web estan subjectes a canvi.

Per aquesta raó, convidem als nostres Usuaris a revisar acuradament tota la informació relativa a l'esdeveniment i les condicions aplicables abans de confirmar la compra, si bé abans d'iniciar el procediment de contractació t'informarem dels mitjans tècnics que posem a la teva disposició per identificar i corregir errors a la introducció de les dades.

5.17. La normativa aplicable en vigor en matèria de consum i dordenació del comerç minorista estableix que en aquest tipus dadquisicions el Comprador no podrà exercitar el dret de desistiment, ni el de resolució.

5.18. En cas que es produeixi la cancel·lació o qualsevol tipus de canvi que afecti a un dels esdeveniments publicats al nostre Lloc Web, AJUNTAMENT D'ONDARA farà tot el raonablement possible per a només rebre la corresponent autorització de l'Organitzador, procedir a la publicació d'aquesta informació al Lloc Web i a enviar als Compradors un correu electrònic a l'adreça e-mail o un SMS al telèfon facilitats al Formulari de Registre de Compradors informant-lo de les circumstàncies ocorregudes. No obstant això, des de l'AJUNTAMENT D'ONDARA no et garantim que siguis informat de la cancel·lació de l'esdeveniment abans de la data de la seva celebració, ja que qualsevol canvi en les condicions de celebració de l'esdeveniment (canvis de dates, local, artistes, cancel·lació, suspensió, etc.) una vegada posades les entrades a la venda correspon en exclusiva a l'organitzador. Per això, us informem que és la vostra responsabilitat exclusiva comprovar si s'ha cancel·lat l'esdeveniment o si s'ha produït algun canvi en les condicions de la vostra celebració.

5.19. En cas que l'Organitzador decideixi procedir a la devolució del preu de l'entrada/es que vas adquirir, aquest et serà reemborsat per AJUNTAMENT D'ONDARA en el mateix mitjà de pagament que vas utilitzar per a la compra (targeta de crèdit o dèbit o si vas pagar en efectiu la devolució es tramitarà a través del mateix punt de venda on vas realitzar la compra), dins del termini de quinze (15) dies hàbils des de la data de la comunicació pública de la cancel·lació de l'esdeveniment.

En cas que l'Organitzador decideixi procedir a la devolució del preu de l'entrada/es que vas adquirir, aquest et serà reemborsat per AJUNTAMENT D'ONDARA en el mateix mitjà de pagament que vas utilitzar per a la compra (targeta de crèdit o dèbit o si vas pagar en efectiu la devolució es tramitarà a través del mateix punt de venda on vas realitzar la compra), dins del termini de quinze (15) dies hàbils des de la data de la comunicació pública de la cancel·lació de l'esdeveniment.

En cas que adquireixis l'entrada/es de l'esdeveniment a través de la passarel·la de pagament de l'organitzador, l'import de l'entrada/es haurà estat abonat en un compte bancari de la seva titularitat, per la qual cosa en aquests casos AJUNTAMENT D'ONDARA no assumirà cap responsabilitat derivada de qualsevol reclamació relacionada amb la devolució de l'import de les referides entrades.

5.20. En cas que un Esdeveniment es cancel·li de forma definitiva procedirem a tornar-te el preu que vas abonar per la teva entrada. Si l'Esdeveniment té una durada de diversos dies i es cancel·la/n un o més dies, però no tots, AJUNTAMENT D'ONDARA podrà procedir a una devolució parcial del preu que vas abonar per l'entrada/es a l'Esdeveniment, i que es correspondrà exclusivament amb el o els dia/es cancel·lat/s.

En cas de canvis de dates i/o localització de l'esdeveniment intentarem oferir-te entrades d'un valor corresponent a les que vas adquirir originalment, sempre que sigui possible. Si finalment no poguessis assistir a la nova data, tindràs un termini de temps determinat per sol·licitar la devolució del preu que vas pagar per l'entrada/es. En qualsevol altre cas podrem confirmar la reserva per a l'Esdeveniment, sense dret a exigir devolució del preu.

La suspensió de l'esdeveniment una vegada transcorregut més de la meitat del mateix, no donarà dret al Comprador al reemborsament del preu de l'entrada.

5.21. L'import de la devolució serà pel preu total de la compra descomptant les despeses de gestió/distribució que s'apliquen a algunes compres en tractar-se dels costos del servei per venda comissionada.

 

6. ACCÉS A L'ESDEVENIMENT

6.1. Un cop hagis adquirit l'entrada a l'esdeveniment a través del Lloc Web podràs accedir-hi presentant al control d'accés a l'esdeveniment, de forma digital o impresa segons determini cada promotor. Només serà vàlida la primera entrada presentada al control d'accés. L'entrada/es s'emeten d'acord amb les normes i regulacions del recinte i de l'organitzador de l'esdeveniment.

6.2. Les condicions específiques de celebració de l'Esdeveniment i les polítiques d'accés i sortida seran les definides per l'Organitzador o pel propietari i/o de l'explotador de l'establiment públic en què se celebre l'Esdeveniment (d'ara endavant, el “Recinte”). Aquesta informació serà posada a la teva disposició per l'organitzador al microsite de l'esdeveniment en tot moment ia les taquilles del mateix recinte.

L'ús no autoritzat d'equips fotogràfics i d'enregistrament al recinte queda prohibit. De la mateixa manera, es poden prohibir els bolígrafs làser, telèfons mòbils, gossos (llevat de gossos-guia) i el menjar i la beguda propis. Per això, us aconsellem revisar els termes i condicions del Recinte amb antelació.

La infracció de les mateixes o la comissió d'actes que poguessin causar danys o greuges a les persones o béns presents a l'esdeveniment donarà dret tant a l'organitzador com al recinte, a expulsar de l'esdeveniment al comprador i/o posseïdor d'entrada/es, ja que l'organitzador està legalment autoritzat per verificar el compliment de les condicions de seguretat dins de l'esdeveniment, per la qual cosa podrà adoptar les mesures oportunes amb aquesta finalitat.

6.3. Tant l'organitzador com el recinte es reserven el dret d'admissió a l'esdeveniment.

6.4. Farem tot el possible per permetre que accedeixis al recinte durant la celebració de l'esdeveniment en cas d'arribar-hi tard, però no et garantim l'admissió en tots els casos. T'informem que potser no hi haurà passis de sortida o de readmissió de cap classe.

6.5. AJUNTAMENT D'ONDARA no es responsabilitza de les condicions (qualitat, acústica, visibilitat, comoditat, accessibilitat, etc.) en què finalment s'hagi desenvolupat l'esdeveniment, per la qual cosa qualsevol reclamació sobre aquestes s'haurà d'adreçar directament a l'organitzador.

6.6. Amb el teu accés a l'Esdeveniment consents que la teva imatge pugui ser gravada i reproduïda posteriorment com a part del públic i amb fins comercials i/o promocionals.

6.7. T'informem que qualsevol esdeveniment pot incloure efectes especials, efectes de so i d'il·luminació, efectes audiovisuals i/o pirotècnics i que l'exposició perllongada al soroll pot provocar pèrdua d'audició.

 

7. CONTINGUTS DE TERCERS

7.1. El Lloc Web podrà comptar amb enllaços o “links” a llocs web de tercers aliens a AJUNTAMENT D'ONDARA i sobre els quals aquesta no té cap tipus de control i per tant AJUNTAMENT D'ONDARA no garanteix ni assegura que el contingut dels dits llocs web sigui exacte, legal i/o adequat a tots els públics. Per això, en enllaçar-te als referits llocs web ho fas sota el teu propi risc i ventura, de manera que alliberes a AJUNTAMENT D'ONDARA de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se'n.

En tot cas, AJUNTAMENT D'ONDARA farà el possible per controlar la seguretat i l'exactitud dels continguts dels links de tercers, si bé AJUNTAMENT D'ONDARA retirarà a la seva absoluta discreció qualsevol enllaç que aparegui al Lloc Web sense necessitat de previ avís. Aquesta retirada unilateral en cap cas implicarà cap dret d'indemnització a favor de persona ja sigui física o jurídica.

Per això sol·licitem la teva ajuda en aquests casos, per tant si ets un Usuari o un tercer navegant pel nostre Lloc Web i observes que té links que puguin ser contraris a les lleis oa l'ordre públic,

si us plau, envia'ns un missatge a la següent adreça electrònica suportentrades@ondara.org

 

8. PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

8.1. Queda prohibida la descàrrega, modificació o alteració, de qualsevol manera, dels continguts publicats al Lloc Web. Tots els drets de propietat intel·lectual i/o industrial inclosos al Lloc Web i qualsevol altre programari al qual et donem accés des del mateix, i en els continguts accessibles a través del mateix, incloent així mateix el programari, són de propietat exclusiva de AJUNTAMENT D 'ONDARA o el seu ús li ha estat vàlidament llicenciat o cedit el corresponent dret d'explotació en qualsevol de les seves formes, i està protegit per les lleis nacionals i internacionals. La propietat intel·lectual s'estén, a més a més del contingut inclòs al nostre Lloc Web, a qualssevol gràfics, logotips, dissenys, imatges i codis font que en qualsevol moment utilitzem per al seu disseny i programació.

8.2. Per tant, que accedeixis com a Usuari al Lloc Web no suposa renúncia, transmissió, llicència o cessió, ja sigui total o parcial, sobre drets de propietat industrial i/o intel·lectual per part d'AJUNTAMENT D'ONDARA, per la qual cosa queda terminant prohibit el seu ús per part teva. La cessió d'aquests drets necessitarà el consentiment previ per escrit per part del titular dels mateixos, de manera que l'Usuari no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts.

9. EXEMPCIÓ DE RESPONSABILITATS

9.1. Tot i el constant esforç de AJUNTAMENT D'ONDARA per facilitar als seus Usuaris la més completa i segura experiència possible quan accedeixen i/o mentre utilitzen el Lloc Web, AJUNTAMENT D'ONDARA no controla, ni garanteix cap de les següents circumstàncies, les quals s'indiquen a efectes merament enunciatius:

l'absència d'errors, incorreccions, omissions i/o de virus, ni d'altres elements en els continguts que puguin produir alteracions al sistema informàtic (hardware o software) o als documents electrònics i/o fitxers emmagatzemats al sistema informàtic dels Usuaris;
la disponibilitat i continuïtat del funcionament del Lloc Web i/o dels Serveis en tot moment, si bé es compromet a advertir prèviament de les interrupcions en el seu funcionament, sempre que això sigui raonablement possible;
la utilitat del Lloc Web i/o dels Serveis per a la realització de cap activitat en concret, ni la seva infal·libilitat i, en particular, encara que no de manera exclusiva, que els Usuaris puguin efectivament utilitzar el Lloc Web i/o els Serveis, accedir-hi a les diferents pàgines web que formen el Lloc Web oa aquelles des de les quals es presten els Serveis (microsits, “iframes” i aplicacions o “apps”);
el funcionament correcte en tot moment de la passarel·la de pagaments; ni,
cap resultat específic de lús del Lloc Web i/o dels Serveis.


9.2. Qualsevol garantia que, si escau, atorgués AJUNTAMENT D'ONDARA per l'accés i/o utilització del Lloc Web i/o dels Serveis, estaria expressament establerta en aquests Termes i Condicions.

9.3. En virtut de l'anterior, AJUNTAMENT D'ONDARA queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que de qualsevol naturalesa poguessin derivar-se de qualsevol de les circumstàncies expressades als paràgrafs anteriors d'aquest punt, entre d'altres, i que no queden emparades per cap garantia ni expressa ni implícita. D'aquesta manera, AJUNTAMENT D'ONDARA no és responsable dels danys i perjudicis que els Usuaris i/o qualsevol tercer puguin reclamar per l'accés i/o per l'ús del Lloc Web.

 

10. SERVEI AL CLIENT

10.1. AJUNTAMENT D'ONDARA desenvolupa una política de transparència i senzillesa en els seus tràmits a favor dels seus clients, i destina part dels seus recursos al Servei d'Atenció al Client, al qual et pots adreçar per comunicar-nos qualsevol dubte o queixa que t'hagi sorgit a relació amb la teva compra. En aquest cas, si us plau, indica'ns el número de comanda que t'haurem facilitat en finalitzar la realització de la teva comanda. Per això et facilitem formularis que posem a la teva disposició al nostre Lloc Web i/o escriu al nostre Servei d'Atenció al Client a la següent adreça electrònica suportentrades@ondara.org.

Gestionarem la situació i et contactarem tan bon punt hàgim adoptat alguna resolució al respecte o en el termini màxim d'un (1) mes.

10.2. En tot cas, et garantim que intentarem en tot moment tractar la teva consulta de manera diligent i arribar a acord, negociant de bona fe, que satisfaci adequadament els interessos de totes les parts.

10.3. Així mateix, us indiquem que, si voleu més informació sobre els vostres drets legals com a consumidor, contacteu amb l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició (AECOSAN).

10.4. També posem a la teva disposició els fulls de reclamacions oficials a la nostra seu central.

 

11. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

11.1. D'aquesta manera, tota compra d'una entrada a través del nostre Lloc Web es regeix per: (i) aquestes Condicions Generals de Compra; (ii) qualsevol classe de termes i condicions especials que puguin publicar-se a la nostra web; i (iii) els termes i condicions de cada Organitzador, que podran consultar-se als seus respectius microsites allotjades al nostre Lloc Web. També es poden consultar els termes i condicions del recinte a la taquilla del recinte.

11.2. Qualsevol conflicte que derivi de qualsevol operació amb AJUNTAMENT D'ONDARA se sotmetrà a la competència exclusiva dels òrgans jurisdiccionals espanyols.